Bloggeren / Kontakt

Jeg hedder Gitte og bor i København med min kæreste Niels Peter, vores datter Edith Olenska, og vores mærkelige kat, Nokia. Jeg er cand.mag. i engelsk og elsker at læse bøger. Jeg arbejder i en virksomhed med usability og grafisk design, og når jeg har fri, læser og blogger jeg om bøger, vintagestil og strikkerier.

Min svaghed og styrke er bøger. Jeg elsker at læse og anmelde bøger, at snakke om bøger, at høre om andres bøger og at købe bøger – flere end jeg har plads til. Jeg elsker litterære bøger, sjove bøger, lette bøger, smukke bøger, mærkelige bøger, slidte bøger … det eneste jeg er tilbageholden overfor er krimier. Ellers læser jeg ALT.

Ud over bøger er jeg vild med sko, vintagetøj og strikkeprojekter – alt sammen noget du i ny og næ vil kunne læse om imellem boganmeldelserne.

Jeg kan kontaktes på gittetofte @ gmail.com. Jeg modtager gerne anmeldereksemplar fra forlag, men helst ikke e-bøger. Eventuelle anmeldelser vil altid være hudløst – og nogen gange brutalt – ærlige. Så er I advaret 😉

Velkommen til og god læselyst 🙂

Perfect peacock modcloth