Bogklub

Hvad er Bookworm’s Bookclub?

Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, der er knyttet til bloggen. Vi diskuterer månedens bog i vores facebookgruppe og man kan dele billeder på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Man kan også bidrage til fælleslæsningen ved at skrive kommentarer her på bloggen.

Vi læser en ny bog hver måned, men man behøver ikke læse med hver gang – det er helt fint at hoppe til og fra fælleslæsning, når man har tid og lyst.

Hvad læser man i bogklubben?

Hver måned læser vi en bog valgt af undertegnede ud fra medlemmernes præferencer. Vi læser meget forskellige bøger i: fra klassikere fra 1800-tallet til moderne fantasy, og fra nye danske udgivelser til japanske noveller. Vi læser det vi kan lide, og bevæger os ind imellem ud af komfortzonen.

Der vil for det meste være giveaways i forbindelse med fælleslæsningen, hvor et medlem kan vinde et eksemplar af månedens bog.

Må jeg være med?

Selvfølgelig – alle er velkommen til at deltage i bogklubben. Der er intet optagelsesritual og du kan deltage lige så lidt eller meget du vil. For at deltage og følge med i fælleslæsningen, vil jeg anbefale dig at følge bloggen (fx på Bloglovin’, facebook eller instagram) og melde dig ind i bogklubbens facebookgruppe, hvor de fleste diskussioner er.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.