A Wonderful Wedding

Gitte and Tina

I lørdags var jeg til min venindes bryllup. Brudekjolen er fra Elefteria og var blevet pyntet med nogle gamle blonder fra brudens familie. Der var noget nyt (kjolen), noget gammelt (blonderne), noget lånt (halskæden) og noget blåt (sålen på hendes sko var blå). Jeg havde min nye blå Audrey Dress på fra Mondo Kaos.

This Saturday I went to my friend’s wedding. The wedding dress is from Elefteria and was decorated with some old lace from the bride’s family. There was something new (the dress), something old (the lace), something borrowed (the necklace) and something blue (the soles on her shoes were blue). I wore my new Audrey Dress from Mondo Kaos.

Gitte and Tina

Bruden havde disse seje sko: Mrs Lower fra Irregular Choice. Mine sko er fra Lola Ramona.
The bride wore these cool shoes called Mrs Lower from Irregular Choice. My shoes are from Lola Ramona.

Tinas kjole

Tinas Irregular Choice shoes

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.