Bogklub: fælleslæsning i juli & give away

Reklame – give away er sponsoreret af Plusbog.dk.

I juli skal vi i bogklubben læse Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard. Alle er velkommen til at deltage i fælleslæsningen – se nederst, hvordan du kan vinde et eksemplar af bogen.

Om Hvis der skulle komme et menneske forbi (fra Plusbog):

Tue vokser op på en gård for enden af en grusvej et stykke uden for Skive. På gårdspladsen løber en flok hunde vildt omkring. Finanskrisen kradser, landbruget er presset, og Tues familie er presset i særdeleshed. Faren prøver desperat at holde sammen på stumperne og gældsætter sig hos sin bror, mens moren drømmer om den store gevinst og forsvinder ind i sin egen verden af forførende internetkasinoer.

Hvis der skulle komme et menneske forbi er en stærk roman om fattigdom i udkanten af det danske velfærdssamfund, om at være barn i en familie uden overskud og være overladt til sig selv. Men det er også fortællingen om en opfindsom og kreativ dreng, der forstår at klare sig trods næsten ubærlig modgang. Om at vokse op og finde sine egne ben uden nogensinde at glemme, hvor man kommer fra.

Vind Hvis der skulle komme et menneske forbi

Plusbog har været så søde at sponsorere et eksemplar til en af jer. For at være med i konkurrencen, skal du blot smide en kommentar nedenfor – senest lørdag den 20. juni.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en virtuel bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 149 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores  facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Bogklub: fælleslæsning i juli & give away

  1. Den bog har længe været på min læseønskeliste. Jeg vil gerne være med i juli uanset om jeg vinder eller ej ?

  2. Bogen har længe været på listen over bøger, jeg gerne vil læse, så jeg ville blive rigtig glad for at vinde den???

  3. Åh ❤️ Jeg har læst hans novellesamling og han skriver aldeles formidabel. Vil elske at vinde denne bog, som står på min læseliste.

  4. Har tit set denne bog når jeg har været ude og kigge på andre bøger, men har aldrig fået købt den da andet fristede mere ? men kunne nu være dejligt at vinde, og hvis ikke bliver den nok købt så jeg kan deltage i juli mrd fælleslæsning ?

  5. Uh, den vil jeg gerne være med til at læse. Var ret begejstret for Tyverier 🙂

Comments are closed.