Bogklub: vi læser ‘Alle himlens fugle’ i maj

Reklame – sponsoreret af Lindhardt & Ringhof

I maj læser vi i bogklubben den poetiske dystopiske roman Alle himlens fugle af Rakel Haslund-Gjerrild. En af jer kan som sædvanligt vinde et eksemplar af bogen – se hvordan nederst på siden.

Om ‘Alle himlens fugle’ (fra Lindhardt & Ringhof):

Gaderne er oversvømmede og skrald hober sig op mellem husene. Noget er sket. En ung kvinde er alene tilbage i verden. Selv Or, som har passet på hende, siden hun var lille, er væk. Nu er fuglene på himlen det eneste, der fylder hendes liv – dem og den daglige overlevelse. Men uden andre mennesker begynder ordene at forsvinde for hende. Og uden sprog bliver verden stadig sværere at fastholde. “Alle himlens fugle” er en poetisk roman om ensomhed og længsel, om hav, vind og fugle, og er en udlevelse af et af de værste skrækscenarier, man kan forestille sig: Tænk hvis du var den eneste – den sidste – overlevende. Rakel Haslund-Gjerrild (f. 1988) debuterede i 2016 med novellesamlingen “Øer”. Hun er uddannet i Kinastudier og Litteraturvidenskab, oversætter kinesisk litteratur og har også opdateret Politikens “Turen går til Kina”. “Alle himlens fugle” er hendes anden skønlitterære bog.

Vind ‘alle himlens fugle’

Lindhardt & Ringhof har været så søde at sponsorere et eksemplar til en af jer, kære læsere. Alt du skal gøre er at smide en kommentar nedenfor – og fortæl gerne, hvordan du har det med dystopisk litteratur (ikke et krav). Og det skal være senest den 12. april.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 140 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores  facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

3 thoughts on “Bogklub: vi læser ‘Alle himlens fugle’ i maj

  1. Jeg synes “Alle Himlens Fugle” lyder mega spændende – netop fordi den er dystopisk. Jeg elsker generelt dystopiske universer – vi kan lære så meget af dem – såsom med “1984”. En af mine yndlingsbøger, som også er dystopisk, er “The Road” af Cormac McCarthy. Hvis jeg vinder bogen, håber jeg at lære noget af Gjerrild ??

  2. Jamen, den lyder virkelig spændende! Jeg er egentlig ret vild med dystopier. Dem ser står klarest i min erindring er Atwoods serie MaddAddam og Station 11 af Emily St. John Mandel. Begge anbefalelsesværdige!

Comments are closed.