Bogklub: Vi læser ‘Fuglereden’ i maj

Reklame – sponsoreret af Forlaget Alhambra

I maj læser vi Shirley Jacksons ‘Fuglereden’ i min virtuelle bogklub Bookworm’s Bookclub. Alle er velkommen til at læse med – vi diskuterer bogen i vores facebook-gruppe.

Om bogen (fra forlagets hjemmeside):
Elizabeth Richmond er en stille og ordentlig ung dame. Hun nærer ingen stærke følelser, hverken for sit kedelige job eller den aparte tante Morgen, hun har boet hos siden sin mors pludselige død. Men på det seneste er hun begyndt at lide af stærke smerter og modtage anonyme trusselsbreve, og pludselig begynder hendes ensformige liv at brydes af sære optrin og tabte timer, hun ikke kan gøre rede for. Ved psykiateren doktor Wrights tvivlsomme mellemkomst begynder det langsomt at stå klart, at der er mere end én personlighed på spil i Elizabeths krop, og snart bliver både tante og doktor vidne til den bizarre magtkamp, der udspiller sig mellem den unge kvindes stridende personaer.

God læselyst!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.