Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af aprils fælleslæsning

Det er mig en fornøjelse at løfte sløret for vores fælleslæsning i april: vi skal læse ‘Oplyst’ – Tara Westovers anmelderroste erindringer om at vokse op i en mormon-familie og først modtage undervisning som 17-årig.

Om ‘Oplyst’ (fra Lindhardt og Ringhof):
Oplyst er fortællingen om en ung kvindes kamp for at finde sig selv og sin plads i verden. Det er en beretning om stærk familieloyalitet og den sorg, der opstår, når man bryder båndene til sine nærmeste. Skrevet med den største indsigt giver bogen et billede af, hvad uddannelse og læring betyder for et menneske.

Du kan vinde ‘Oplyst’
Lindhardt og Ringhof har været så flinke at sponsorere en give-away, så en af jer læsere kan vinde et eksemplar. Alt du skal gøre, er at skrive en kommentar nedenfor – senest den 8. marts.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 86 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

16 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af aprils fælleslæsning

  1. Mit hjerte gibbede kort, da jeg så, at det var Oplyst, der var fælleslæsningen. Jeg vil gerne både vinde den og læse den og elske at drage paralleller til Der vokser et træ i Brooklyn. Der er en del tematiske overlap.

  2. Åh, den har jeg hørt så meget godt om. Den glæder jeg mig virkelig til at læse!!

  3. Årh jeg er pt nr.23 i kø til denne bog på biblioteket, og ville derfor elske at vinde den ?

Comments are closed.