Bookworm’s Closet er nomineret til årets bedste bogblog!

Her er en af de bedste nyheder jeg længe har fået: Min blog er blandt de 16 nominerede til Danish Book Blog Awards! Det er 3. år i træk, at jeg er nomineret, og jeg kan slet ikke sætte ord på min taknemmelighed!

Tusinde tak til alle jer der har stemt på mig og mine litterære fablerier – jeg tror ikke, at I er klar over, hvor meget det betyder, at nogen sætter pris på alt det bogsnak jeg bruger min tid på.

Next step: vi skal finde de 5 finalister og herefter kåres den endelige vinder. Jeg har i år stemt på hellolasse (igen) og jeg opfordrer ALLE til at gå ind og stemme på jeres yndlings bogblogger. Det er helt OK ikke at stemme på mig, men please stem på nogen – det er så pragtfuldt med anerkendelse af det hårde arbejde alle de 16 nominerede ligger i anmeldelser, anbefalinger, fælleslæsning osv.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.