‘Bridget Jones’ Baby’ af Helen Fielding

bridget jones' baby
Titel: Bridget Jones’ Baby
Forfatter: Helen Fielding
Først udgivet: 2016
Jeg vil anbefale bogen til: Bridget-elskere 🙂
Sådan starter den: Middagstid. London: Min lejlighed. Åh, gud. Åh, gud!
3 af 5 stjerner
Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof

Anyway, i ‘Bridget Jones’ Baby’ besøger vi vores elskede Bridget et sted imellem Bridget Jones 2 (The Edge of Reason) og Bridget Jones 3 (Mad About the Boy). Hun er single og beslutter sig for at slå sig løs. Til et bryllup ender hun i kanen med vores elskede Mark Darcy (suk). Han knuser hendes hjerte, hvilket fører hende direkte ind i Daniels arme (og seng). Selvfølgelig bliver Bridget gravid, og har ingen anelse om hvem faren er.

20:00. Min lejlighed. Stirrer psykopatisk på telefonen. Jeg har ikke hørt en lyd fra nogen af dem. Vil det fortsætte sådan her resten af mit liv? Vil jeg drikke mig fuld i sherry over et spil domino med Mark og Daniel på plejehjemmet og blive rasende, fordi de har knaldet mig og ikke inviteret til en omgang scrabble bagefter?

Det var et kærligt gensyn med Bridget. Hun er sød og humoristisk som altid. Desværre var plottet meget forhastet og kunne godt have brugt nogle flere hverdagsdetaljer. Mændende i Bridgets liv virkede overdrevet barnlige og karikerede, så det blev desværre en lidt skuffende læseoplevelse. Jeg ville ønske, at bogen havde fået lidt mere kærlighed og omsorg. Det synes jeg, at Bridget har fortjent.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “‘Bridget Jones’ Baby’ af Helen Fielding

  1. Ih, altså! Jeg har hørt flere sige det samme, og det ærgrer mig, for jeg kunne virkelig godt bruge en god Bridget-bog… Og nu er jeg næsten på randen (nej ikke af fornuft, men) af at slette den fra min ønskeseddel. Og det er jeg muligvis for stor Bridget-fan til…. Skal, skal ikke?
    Tak for din anmeldelse ❤️

Comments are closed.