Cover Battle: Daughter of Smoke & Bone

book covers

For et par år siden gik jeg i gang med ‘Daughter of Smoke & Bone’ på e-bog, men fik aldrig rigtig givet den en ærlig chance. Efter at have læst en røvfuld gode anmeldelser, besluttede jeg at give den en chance til og overvejer at investere i en fysisk udgave. Der findes to versioner som er meget forskellige: den engelske (til venstre) og den amerikanske (til højre).

Det er næsten ikke til at forstå, at det er den samme historie, der gemmer sig bag de to covers! Den engelske får mig til at tænke på et hyggeligt eventyr, der læses om vinteren under et tæppe med en varm kop kakao og en kat ved sin side. Den amerikanske giver mig derimod derimod associationer om lette page-turners fyldt af mystik og begær.

Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, hvilken jeg skal købe. Synes måske, at den amerikanske er den pæneste, men den engelske har også det der stemningsfulde … og så er den meget billigere. Så jeg tror nok det bliver den jeg ender med at smide i kurven.

Hvilken udgave kan du bedst lide?


In English
Which version of ‘Daughter of Smoke & Bone’ do you prefer? The English (to the left) or the American (to the right)?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

11 thoughts on “Cover Battle: Daughter of Smoke & Bone

 1. Jeg er desværre ikke så vild med de to forsider, men jeg købte for nylig hele serien i den amerikanske udgave, for her kunne jeg få de tre hardcover-udgaver til en meget fin pris (og så synes jeg ikke at have set den engelske udgave i hardcover?).

  Glæder mig til at høre, hvad du synes om serien – jeg elskede den første bog 🙂

 2. Jeg mener, at den engelske kun er i paperback, men er ikke sikker.

  Elskede du kun den første bog, eller har du bare ikke læst de andre?

 3. Jeg har de to første i den danske udgave, som er den samme som de amerikanske.

  Jeg elskede den første bog, men endnu ikke kunnet komme i gennem den anden bog i trilogien. Jeg har både forsøgt at læse den og lytte den, men jeg går bare død i den.

 4. Jeg kan ikke fordrage den til højre. Den venstre er ret fin og passer godt til historien og så er de andre covers i serien altså virkelig smukke!

 5. Jeg synes faktisk at cover’et til højre er meget pænt. Jeg har læst utrolig mange anmeldelser, hvor cover’et nævnes i negative vendinger, men jeg synes bare der er noget dragende og interessant ved det.

Comments are closed.