Cover Battle: Wide Sargasso Sea

cover battle

Læste for nylig en forrygende anmeldelse af Wide Sargasso Sea hos Thought in Purplue, og besluttede mig for at købe bogen hurtigst muligt (læs: når jeg har besluttet mig for en udgave). Bogen lyder helt formidabel: Den er fra 1966 og fortæller historien om The Madwoman in the Attic i Jane Eyre. Dvs. en slags fan-fiction fra før der var noget, der hed fan-fiction.

Det evige dilemma: hvilken udgave skal jeg investere i? Normalt ville jeg uden at blinke gå efter Penguin Clothbound Classics (til højre), men der er et eller andet over farvesammensætningen, der generer mig. Får lidt hovedpine af at se for længe på den. Og der er noget rart og roligt over designet på Modern Classics-udgaven (også Penguin). Og som i øvrigt er 40 kr. billigere. Men jeg elsker bare Clothbound-serien! *suk*

Hvad synes du? Hvilken ville du vælge?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

10 thoughts on “Cover Battle: Wide Sargasso Sea

  1. Der er et eller andet med Penguin Modern Classics serien. Jeg synes de er så grimme, at de bliver ret fede. Og så er de suuuuuuper lækre at læse, fordi de er så bløde. Så dem stemmer jeg på!

  2. Det er kontrast farverne som gør den svær at kigge på, men du skal jo læse indholdet og heldigvis ser du kun ryggen af bogen i din reol, så vælg den der er rarest at holde, vende sider i og læse af:-)
    Aften hilsner!

  3. Jaaaaa! Så længe du køber én af dem, så er mit arbejde gjort 😉

    Jeg har et eller andet imod Clothbound serien. De ER flotte, men der er et eller andet ved kvaliteten, der irriterer mig. Og så er jeg selv ret vild med Modern Classics bøgerne. Synes de er så interessante at se på, og siger meget mere om bogen. Så det er nok den jeg vil stemme på 😀

  4. Ej, hvor pudsigt! Jeg stod netop og overvejede at købe den bog i Modern Classics-udgaven inde på KUA den anden dag og det var både fordi at jeg havde læst samme blogindlæg samt hørt om den på BookTube indenfor ret kort tid. Jeg kunne dog ikke finde mit studiekort, så jeg kunne få rabat, så jeg køber den næste gang at jeg er derinde. Men der er et eller andet med den der Clothbound Classic som skærer i øjnene så at sige. Jeg ville stemme for Modern Classics 🙂

  5. Hmmm … er det Clothbound du mener? Husker ikke Modern Classics som bløde 🙂

  6. Ja, har også haft problemer med prismærket der tog noget af printet af min bog engang. Ellers er jeg ret vild med dem …

Comments are closed.