Fairy Loot – September

fairy loot

Jeg har længe gået og luret på Fairy Loots bog-bokse. Konceptet lyder så hyggeligt. Hver måned pakker de en boks med et bogligt tema. Man får en af de hotteste nye fantasy bøger og en masse boglige gadgets, der passer til månedens bog. Jeg fik endelig taget mig sammen og bestilte to bokse (september og oktober). I går modtog jeg september-boksen, og åbnede den i spænding.

fairy loot

Mit første indtryk er, at det er fascinerende så meget, der er blevet gjort ud af det. Det er virkelig gennemtænkt. Ud over bogen og de boglige gadgets er der et lille interview med forfatteren, forslag til lignende bøger, en lille sjov test, en labyrint og et unikt hashtag, som kun deles med én anden Fairy Loot boks; nemlig ens Reading Buddy. Det er simpelthen så hyggelig en idé – og ikke mindst imponerende genial marketing!

fairy loot

Boksens design er så fin og den emmer af læseglæde og kærlighed til bøger. Men jeg må alligevel erkende, at det meste af indholdet egentlig er noget bras. Jo, der er en fin lille Babuska-halskæde og den er da sød, men ikke noget jeg nogensinde ville gå med. Og så er der badges, postkort og klistermærker. Det ville være fint, hvis jeg var 8 år.

Men der er også et bedårende bogmærke, en notesbog og et fint duftlys (som dog lugter lidt for meget af slikbutik til min smag). Og ikke mindst en smuk bog, nemlig Sarah Porters Vassa in the Night, en fantasy bog inspireret af et gammelt russisk folkeeventyr. Det er nok ikke en bog jeg ellers ville have læst (med mindre den blev rost af mange af de bogbloggere jeg følger), men en del af idéen er netop at prøve noget nyt.

fairy loot

Alt i alt har boksen været en lidt blandet fornøjelse. Jeg er imponeret over hvor gennemført den er, elsker at den emmer af bogglæde, og klapper i hænderne over hvor dygtige de er til marketing. Men klistermærker og badgets er i min optik ubrugeligt bras. Jeg tror ikke helt, at jeg er deres målgruppe. Jeg har også bestilt oktober-boksen, og det bliver nok den sidste for mit vedkommende. Så meget fantasy læser jeg heller ikke 🙂

Har du prøvet en af Fairy Loots bokse? Hvad var din oplevelse?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Fairy Loot – September

  1. Hehe, jeg elsker hvor ærlig du er om den mængde ‘bras’ der er i boksen. Jeg tænker nemlig tit det samme om mange af de ting der bliver proppet i kasserne.
    Det er meget sjovt, men jeg har efterhånden også bare en samling af postkort og diverse andre ‘sjove’ ting, som bare ender med at samle støv.

  2. Jeg har endnu ikke prøvet en af Fariy-loots bokse, men jeg vil så gerne!
    Jeg elsker ideen med de her overraskelses-æsker og det er jo nærmest en gave fra sig selv, hvor man ikke kender indholdet – det er perfekt!

    Jo, der er en del fjollede ting i (klistermærker og andet gøgl), som jeg nok heller aldrig får brugt, men åh… De er jo så gennemførte alligevel!

  3. Haha – er glad for, at det ikke bare er mig, der er en sur gammel dame 😀 Jeg har lagt postkortene, interviews osv. ind i bogen. Resten ryger nok enten til Ediths legetøj eller i skraldespanden 😉

  4. Det er nemlig ret gennemtænkt! Jeg ville bare ønske, at det ikke kun var fantasy, og at de skruede ned for gøglet og bare havde få gode ting.

Comments are closed.