Five Red Books

books
Got 5 new books by post last week. Then it hit me: they’re all red. Weird coincidence … Well, Merry Christmas to me. Anyway, I’m really looking forward to reading these books – esp. The Casual Vacancy! I don’t know what to expect from this one.

Fik 5 nye bøger med posten i sidste uge. Pludselig slog det mig: de er alle sammen røde! Sært sammentræf. Nå, men glædelig jul til mig. Jeg glæder mig utroligt meget til at læse dem – især The Casual Vacancy! Jeg har virkelig ingen anelse om, hvad jeg skal forvente mig.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *