Five Red Books

books
Got 5 new books by post last week. Then it hit me: they’re all red. Weird coincidence … Well, Merry Christmas to me. Anyway, I’m really looking forward to reading these books – esp. The Casual Vacancy! I don’t know what to expect from this one.

Fik 5 nye bøger med posten i sidste uge. Pludselig slog det mig: de er alle sammen røde! Sært sammentræf. Nå, men glædelig jul til mig. Jeg glæder mig utroligt meget til at læse dem – især The Casual Vacancy! Jeg har virkelig ingen anelse om, hvad jeg skal forvente mig.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.