Give away og afsløring af novembers fælleslæsning

Sponsoreret af Plusbog.dk
Sko: Lola Ramona (ikke sponsoreret – desværre)
Nederdel: vintage

Så er det tid til at løfte sløret for novembers fælleslæsning, og det er en glæde at meddele, at bogklubbens medlemmer endnu engang skal flås hårdt og brutalt ud af den trygge komfortzone og kastes ud i en (for de flestes vedkommende) ukendt genre. Men bare rolig: jeg tror, at I lander godt. Det er Young Adult. Det er lgbt. Det er tårnhøje forventninger. Det er:

De dør begge til sidst af Adam Silvera

Fra Plusbog.dk: Både Mateo og Rufus vil dø i dag. De to kender endnu ikke hinanden. Spørgsmålet er, om de kan nå at finde hinanden, kærligheden og en mening med livet på den tid, de har tilbage. Kan man leve et helt liv på kun et døgn? En gribende undersøgelse af, hvad vi lever for: dem vi elsker, oplevelser og chancen for at efterlade et meningsfyldt bidrag, uanset hvor småt.

Denne bog har fået rasende gode anmeldelser, og den har været på min tbr i 100 år. Mindst. Så jeg glæder mig til at læse den sammen med jer.

Vind ‘De dør begge til sidst’
Vores venner fra Plusbog.dk forkæler jer endnu engang: en af jer kan vinde et eksemplar af De dør begge til sidst. For at deltage skal du smide en kommentar nedenfor og fortælle, om Young Adult er en genre du normalt læser. Jeg trækker en vinder den 16. oktober.

Husk desuden, at der lige nu er en give away på min Instagram, hvor du kan vinde et gavekort til Plusbog.dk på 500 kr. (deltag senest 11. oktober).

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 110 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores  
facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

9 thoughts on “Give away og afsløring af novembers fælleslæsning

  1. I perioder. Der findes rigtig god YA-litteratur, men der findes også mange bøger, hvor plottet og persontegningen er på et lavt niveau og irriterer mig grusomt. Hvis jeg støder på en af de sidstnævnte, har jeg brug for en pause med “voksenlitteratur”, før jeg har mod på at prøve igen 🙂

  2. Læser normalt ikke YA- litteratur men glæder mig til at stifte bekendskab med denne ?

  3. Jeg læser gerne YA. Som oftest er det let læst feel good bøger, der nogle gange bare er det man mest har brug for.

  4. Jeg elsker YA, når kvaliteten er god, og plottet er originalt. Desværre er der mange bøger i genren, der efterligner hinanden, så det bliver lidt for forudsigeligt

  5. Ja i perioder læser jeg ya men det mest når jeg ikke kan koncentrere mig om fantasyuniverser:).

  6. Ja af og til læser jeg YA. Min bror opdagede denne genre og anbefaler mig af og til en bog, som jeg skal læse. Det er dejligt at få nogle anbefalet, for ellers ville jeg aldrig læse denne genre, hvor der jo også findes rigtig gode bøger.

  7. Måske lidt for sent, men ja jeg læser YA, og er blandt andet helt vild med Provinspis og Og så drukner jeg af Ditte Wiese. Derudover var jeg også ret vild med Hazel Wood som var en af bøgerne i denne bogklub tidligere ?

Comments are closed.