Give Away: The Buried Giant

The Buries Giant

When I first found out that Ishiguro had a new novel coming out, I ordered a copy right away. I was so thrilled – and apparently absent-minded – that I ordered it twice. But as soon as I discovered my mistake, I decided to give the extra copy to one of the blog’s followers. And now, 8 months later, I’ve finally gotten around to actually posting the give away (no point in rushing things).

I loved this book. The English copy is beautiful and the story is amazing – unlike anything I’ve ever read before. You can read my review here.

Would you like to win this book? All you have to do is follow me via bloglovin’ and post a comment below. It would be nice if you wrote if you’ve read anything by Ishiguro before – I’m just curious, it won’t affect the competition. The winner will be announced on October 26. (unless I’ve gone into labour – in that case, it may be a few more days).

Danish recap
Kunne du tænke dig at vinde Ishiguros seneste roman The Buried Giant på engelsk? Alt hvad du skal gøre er at følge min blog her og smide i kommentar i kommentarfeltet. Vinderen trækkes den 26. oktober – hvis alt går efter planen og jeg ikke føder før tid 🙂

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

31 thoughts on “Give Away: The Buried Giant

 1. Such a beautiful looking book!! I have never read anything by Ishiguro before, but I am now going to add it to my reading list ?. Charlotte

 2. Jeg synes, Ishiguro bliver omtalt igen og igen lige pt – og jeg vil være med på vognen! Det er jo en fantastisk positiv omtale, så jeg er nysgerrig 🙂

 3. Hey there! I found your post about your giveaway on Goodreads. I gave you a follow and I would love to win a copy of this book with a gorgeous color.

  Stop by and check out my blog if you have a chance!
  http://wanderlustbookthoughts.blogspot.com

  I’m a newbie and I am looking for any advice I can get.
  Have a good day!
  Emily

 4. I hope the giveaway is open internationally because I am also entering! I love a good read and I have heard SO many good things about this book, which is why I want to try it myself. Oh, and I love that picture as well.

 5. Umiddelbart har jeg kun hørt godt om Ishiguro, men dog aldrig fået taget mig sammen til at få læst noget af ham. Dog virker denne smukke bog som en god start. 🙂

 6. Den ville jeg virkelig gerne vinde, har ikke læst forfatteren før men din anmeldelse fangede mit interesse!

 7. Jeg har endnu intet læst af Ishiguro før, men jeg har lige læst din anmeldelse af den og hvor lyder den bare god!!
  Og så er den da også bare VIRKELIG flot! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige i hvert fald! :’)

 8. Åh hvor er den fin. Jeg har ikke læst noget af Ishiguro før, så håber lidt jeg vinder, så jeg kan få det gjort 😉

 9. SÅ smuk en udgave <3
  Jeg har faktisk ikke læst noget af Ishiguro før, men havde faktisk planlagt at få læst "The Buried giant" 🙂

 10. Sikke en fin, fin giveaway med den smukkeste bog, som jeg meget gerne vil læse.

  En af mine all-time yndlingsbøger er “Never Let Me Go”, og jeg har desuden læst Nocturnes af Ishiguro, og glæder mig til snart at tage hul på “Remains of the Day” 🙂

 11. Oh cool, I would love to participate too. It´s a book I haven´t heard about or would buy myself, and this is often the best books ever. That´s the adventure of reading books.

 12. Jeg er helt vild med japansk litteratur, så jeg vil meeeeget gerne vinde!!

 13. What a lovely cover – I have never read anything by Ishiguro before so this would be a great start 🙂

 14. Hvor spændende! Det lyder til, at være en smuk bog, så krydser da alt hvad jeg har:)

Comments are closed.