Just Another Shopping Spree at Prag

Prag

Prag

It’s become a tradition that I stop by Prag on Vesterbrogade whenever I’m meeting my colleagues for running sushi. I always find something that I really like, and today was no exception. I’m really excited about the skirt – I think I’ll use it for a “Dress for the Book” soon!

Det er blevet lidt af en tradition, at jeg tager forbi Prag på Vesterbrogade når jeg skal mødes med mine kollegaer til running sushi. Jeg finder altid noget jeg kan lide, og i dag var ikke nogen undtagelse. Jeg er meget begejstret for nederdelen – jeg tror jeg snart vil bruge den til en omgang “Dress for the Book“!

Follow me: Bloglovin * Facebook * Twitter


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.