Lola Ramona Sale

LolaRamona

Så sker det endelig igen – Lola Ramona holder shoppe-event torsdag på Nørrebro. Jeg satser på at finde nogle støvler. Håber vi ses – det plejer at være festligt 🙂 Jeg glæder mig til at poste mine nye sko i morgen!

It’s finally happening again – Lola Ramona is hosting a shopping event at Nørrebro on Thursday. I want to find some boots this time. I hope to see you there – it’s usually very festive 🙂 I’ll look forward to posting my new shoes tomorrow!

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.