Lola Ramona Sale

LolaRamona

Så sker det endelig igen – Lola Ramona holder shoppe-event torsdag på Nørrebro. Jeg satser på at finde nogle støvler. Håber vi ses – det plejer at være festligt 🙂 Jeg glæder mig til at poste mine nye sko i morgen!

It’s finally happening again – Lola Ramona is hosting a shopping event at Nørrebro on Thursday. I want to find some boots this time. I hope to see you there – it’s usually very festive 🙂 I’ll look forward to posting my new shoes tomorrow!

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *