Boganmeldelse

Looks I Like: Holiday Spirit

LooksILike3

I Love this boyish look. I’ve toyed with the idea of wearing a tie once in a while. I bought a tie in Tokyo this summer, but never got around to actually wearing it. Maybe I should challenge myself to wear it some day …
The girl in the picture is called Steffy and has some great looks on her blog Steffy’s Pros and Cons.

Jeg er vild med dette drengede look. Jeg har leget lidt med idéen om slips som en del af et look. Jeg købte faktisk et slips i Tokyo her i sommers, men har aldrig gået med det. Måske jeg skulle udfordre mig selv til at gå med det på et tidspunkt …
Pigen på billedet hedder Steffy og hun har nogle rigtig fede looks på sin blog Steffy’s Pros and Cons.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *