Looks I Like: Holiday Spirit

LooksILike3

I Love this boyish look. I’ve toyed with the idea of wearing a tie once in a while. I bought a tie in Tokyo this summer, but never got around to actually wearing it. Maybe I should challenge myself to wear it some day …
The girl in the picture is called Steffy and has some great looks on her blog Steffy’s Pros and Cons.

Jeg er vild med dette drengede look. Jeg har leget lidt med idéen om slips som en del af et look. Jeg købte faktisk et slips i Tokyo her i sommers, men har aldrig gået med det. Måske jeg skulle udfordre mig selv til at gå med det på et tidspunkt …
Pigen på billedet hedder Steffy og hun har nogle rigtig fede looks på sin blog Steffy’s Pros and Cons.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.