Mini-Bookworm anmelder: Man må ikke spise sine klassekammerater

Titel: Man må ikke spise sine klassekammerater
Forfatter: Ryan T. Higgins
Antal sider: 48
Målgruppe: Fra 4 år
(Edith er dog i skrivende stund 3 år, men slugte den råt)
Sådan blev bogen min: anmeldereksemplar fra Carlsen

Man må ikke spise sine klassekammerater er en humoristisk billedbog, der handler om at være nervøs, når man starter i skole; hvordan er de andre? Får jeg nogen venner? Og så handler den om at komme til at jokke gevaldigt i spinaten på sin første skoledag.

Denne skøre historie er gået rent ind hos både Edith og jeg. Konceptet er sjovt, og som oplæser er jeg ikke blevet træt af at læse den igen og igen (endnu). Der er nogle skønne detaljer i både handlingen og billederne som jeg ikke kan lade være med at klukke over når jeg læser den højt.

Det den gør så godt er, at den tager en hel almindelig situation (første skoledag) og så indsætter noget vanvittigt (en dino, der gerne vil spise sine klassekammerater). Det lagt sammen med de gode tegninger og humoristiske detaljer, gør den til en virkelig god børnebog som jeg varmt kan anbefale.

Min eneste anke er, at teksterne godt kunne være en anelse bedre. Men fred være med det: tegningerne og humoren vejer op for det.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.