På det sidste …

… er jeg gået tilbage til at udgive en anmeldelse ad gangen i stedet for 3 mini reviews pr. post. Det betyder færre klik pr. anmeldelse, men jeg savnede plads til at ævle løs om de bøger jeg havde læst.

… har jeg gjort lidt mere ud af min Instagram, så indholdet ikke længere er en spejling af bloggens billeder og indhold. Jeg har desuden skaffet en del apps til at lave bedre posts og stories, og er blevet fuldstændig bidt af den. Jo mere jeg dykker ned i Instagram, jo mere interessant et medie finder jeg det.

… er jeg blevet irriteret som kun gamle mennesker kan blive det over misbrug af ordet ‘bedste’. Fx er det blevet umuligt bare at gå ud med ‘sine kolleger’; nu hedder det at være ude med “de bedste kolleger” Og hvis man spiser brunch med sin kusine og dokumenterer det på IG, så hedder det nu ‘brunch med den bedste kusine’. Er det fordi folk tror, at man ikke kan lide dem, hvis man ikke omtaler dem som ‘bedste’? Der går jo inflation i det ord! Jeg får fnat af det! #jegerensurgammeldame

… har jeg selv for nyligt omtalt en varm kakao på IG som “den bedste varme kakao”. Men seriøst; den var exceptionel god den kakao, der udløste mit nye hade-ord. Har stadig våde drømme om den. Det var seriøst den bedste varme kakao. Tak til The Mudhoney for min nye afhængighed.

… var jeg nødt til at google, hvordan man staver til ‘exceptionel’. Var god til stavning i skolen, men efter jeg fyldte 35, er det gået ned ad bakke.

… har Mr. Boyfriend og jeg fået genindført vores lydbogs-dates som er en af mine yndlings traditioner: en gang om ugen skal Mr. Boyfriend stryge skjorter, og der gør han mens vi hører lydbog. Jeg strikker som regel. Det er virkelig hyggeligt.

… har jeg været syg med ondt i halsen og feber. Gik glip af date-night med Mr. Boyfriend og et babyshower. Øv.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “På det sidste …

  1. Elsker kattebilledet – og er kun lidt farvet af at have en kat, der ligner din utrolig meget 😛

    Hm… måske man skal tage forbi The Mudhoney ved lejlighed…

  2. Bøger og katte er bare det bedste! Og ja, tag forbi The Mudhoney, der er SÅ hyggeligt!

Comments are closed.