Silent Reading Party

Silent reading party

Silent reading party

I går (torsdag) holdt Politikens Boghal læsefest. Konceptet er, at man mødes, drikker drinks og ikke siger et ord. I stedet læser man. Jeg glædede mig som et lille barn dagen før juleaften. Jeg er endelig holdt op med at amme, så en drink faldt på et tørt sted. Og min læsetid er så sparsom, at en aften dedikeret til læsning uden risiko for at falde i søvn, lød som et sandt paradis.

Desværre blev jeg lidt skuffet. Jeg synes ikke rigtig, at der var gjort noget ud af det. Min Long Island Ice Tea var lunken, blev serveret i et plastickrus og smagte lidt af slatten rom og cola – bare uden is og citronskive. Og der var ikke nogen, der bød velkommen. Jeg sad og ventede på, at der kom nogen og sagde et par ord for ligesom at markere, at nu skulle vi i gang med at læse. Og være stille. Det skete bare ikke. Så i selve caféen var der tre hold gæster, der sad højlydt og snakkede den første halve time. Det var lidt kikset.

Derudover kunne man ikke sidde ordentligt. Der var måske en håndfuld gode siddepladser til dem, der mødte op en time tidligere. 80 % af festen sad på gulvet eller trappen. Jeg fandt en lille taburet som var OK. Men det var også lidt hårdt at sidde sådan i to timer efter en lang arbejdsdag. Men i det mindste var der ikke risiko for at jeg faldt i søvn.

Men jeg nød da den buzz min halve drink gav mig (der skal ikke så meget til for tiden). Og jeg fik læst meget intenst. 120 sider blev det til – det havde jeg ikke kunne præstere i min sofa. Så jeg håber, at der er nogen, der afholder et reading party igen – bare med lidt bedre forhold. Men det kan også bare være, at det er mig, der er en sur gammel dame 🙂

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

6 thoughts on “Silent Reading Party

  1. Åh, vi skulle med tog omkring 19.30, så vi kunne desværre ikke deltage. Men jeg er da glad for, at vi ikke gik synderligt meget glip af noget 😮

    (Dog ked af, at din oplevelse ikke var helt fantastisk!)

  2. Ej, jeg synes ellers også det lød som en vildt god idé, og ville så gerne have været med. Men det bliver nok ikke en succes, hvis ikke de gør mere ud af det. Man kan håbe de gør det i fremtiden, for det har ret meget potentiale.

  3. Ja, jeg synes også, at det har potentiale! Men det skulle nok afholdes på læsecaféer el. lign.

  4. Men fik dog læst en del, hvilket i sig selv er ret godt – får ikke læst så meget her hjemme 😉

Comments are closed.