Book Review: The Tea Rose

The Tea Rose (The Tea Rose, #1)The Tea Rose by Jennifer Donnelly
My rating: 4 of 5 stars

Denne historie foregår i slutningen af 1800-tallet og handler om Fiona, en ung pige, der drømmer om at eje sin egen te-butik. Det var på mange måder en klassisk fortælling om den amerikanske drøm og jeg kunne ikke lade være med at tænke på Theodore Dreiser mens jeg læste.

Det var en underholdende og meget gribende historie. Jeg begyndte virkelig at holde af karakterene og savnede dem, når jeg ikke havde tid til at læse. Jeg havde lyst til at læse i den hele tiden. Den havde alt: drama, kærlighed, sorg, håb, ambitiøse karakterer, onde mænd, te, mord… og Jack the Ripper (ved stadig ikke hvad jeg synes om det).

Der var én ting, der holdt mig fra at give bogen 5 stjerner: der var for mange urealistiske tilfældigheder! Billige og unødvændige tricks der var fik mig til at vende øjne! Det ødelagde det lidt for mig.

Men min mere pigede side var helt vild med bogen! Det er længe siden jeg har hygget mig så meget med en bog. Har I set det outfit der er baseret på denne bog?


The story takes place in the late Victorian era and tells the tale of Fiona, a young girl with a dream of owning her own tea-shop. In many ways it’s a classic exploration of the American Dream – Theodore Dreiser kept popping into my head while I was reading.

It was a very entertaining and captivating story. I really cared about the characters and missed them when I wasn’t able to read. And I just wanted to continue reading this book all the time. It had it all: drama, love, sorrow, hope, ambitious characters, bad guys, tea, murder … and Jack the Ripper (still not sure what I think about that).

There was one thing that kept it from being a 5-star read: There were just too many unrealistic coincidences! Cheap, unnecessary tricks that just made me roll my eyes! That ruined it a bit for me.

But the girly side of me absolutely loved it! It was such a cozy read. Check out this outfit inspired by The Tea Rose.

View all my reviews

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.