Vi læser ‘Mrs. Dalloway’ og ‘The Hours’ i februar og marts

Sponsoreret af Plusbog

Den næste fælleslæsning i bogklubben bliver to værker, der hænger sammen. I var med til at stemme om, hvilke værker det skulle være, og vinder-parret blev:

Mrs. Dalloway & The Hours

I Mrs. Dalloway følger vi en kvinde i en enkelt dag i hendes liv, hvor hun forbereder et middagsselskab. I The Hours (Timerne på dansk) følger vi en dag i tre kvinders liv: Virginia Woolf imens hun skriver Mrs. Dalloway, Mrs. Brown der læser Mrs. Dalloway, og Clarissa, der er en slags moderne version i Mrs. Dalloway.

Jeg glæder mig meget til at læse disse to bøger side om side, og håber, at du har lyst til at læse med! Vi læser dem i februar og marts, og man må selv bestemme, om man læser dem sideløbende eller en ad gangen. Diskussionen finder som sædvanligt sted i vores facebookgruppe og på Instagram med #BookwormsBookclubDK

Vind bogen
Plusbog har været så søde at sponsorere eksemplarer af de to bøger til et heldigt medlem i bogklubben, som har lyst til at deltage i fælleslæsningen. Hvis du vil have en chance for at vinde, så smid en kommentar her på bloggen og skriv, om du foretrækker at læse på dansk eller engelsk. Jeg trækker en vinder den 18. januar.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 130 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

13 thoughts on “Vi læser ‘Mrs. Dalloway’ og ‘The Hours’ i februar og marts

  1. Jeg er lige kommet med i bogklubben på Facebook og vil gerne vinde bøgerne 🙂 Jeg foretrækker at læse på dansk.

  2. Jeg foretrækker at læse på dansk, så føler jeg at jeg får det hele med. ?
    Har dog læst nogle ungdomsbøger på engelsk. ?

  3. Jeg læser gerne på engelsk, når det er originalsproget – og det ville være fedt at læse de to på engelsk!

  4. Jeg foretrækker at læse på dansk, da det går hurtigere, men læser dog en hel del på engelsk, da ikke alt bliver oversat og hvis det gør så tager det som regel adskillige år. Også er nogen bøger altså bare bedre på originalsproget engelsk især hvis der bliver brugt slang eller andet bestemte sprogbrug i fx The Color Purple eller The Hate U Give.
    Jeg har altid gerne ville læse Mrs. Galloway så håber jeg er heldig også fordi du trækker vinderen den 18, dagen før min fødselsdag! Kunne være en fantastisk måde at deltage i fællelæsningen på.

  5. Det er genialt med bogklubber på SoMe! Jeg vil glæde mig til at læse med på dansk ?

Comments are closed.