Vind en stak krimier

danske krimier

For en måneds tid siden deltog jeg i et Bogblogger-event. Her fik vi en fin goodie-bag bestående af bl.a. en lille stak krimier. Da jeg dog ikke selv er så meget til krimier, har jeg besluttet mig for at give bøgerne væk til en af læserne på bloggen. Stakken består af:

‘Hvidt snit’ af Lotte Petri
‘Lad mig tage din hånd’ af Tove Alsterdal
‘Mærket for livet’ og ‘Hvide spor’ af Emelie Schepp (de to første i en serie)

For at deltage skal du blot smide en kommentar nedenfor – senest den 26. april. Konkurrencen er kun for læsere af bloggen, så vær sikker på at følge Bookworm’s Closet på Bloglovin’ for at deltage. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

13 thoughts on “Vind en stak krimier

  1. Ej så fine bøger du der giver væk:-)
    Dem vil jeg gerne læse. Efter min arbejdsulykke kan jeg ikke så meget fysisk mere, men ligge i sengen eller på sofaen og læse, det kan jeg da:-)
    Følger dig fast på Bloglovin, har liket og læser flittigt med.
    Ønsker dig en skøn dag!

  2. Jeg har fulgt med på sidelinjen længe. Elsker at læse om dine eventyr både med bøger, strik, edith, kat og vintage. Jeg tænker tit over noget du skrev da du ventede Edith; nemlig at folk havde sagt at nu skulle der læses de sifste ting i en lang periode og det havde gjort dig trodsig. Jeg jar det på samme måde; fandme nej om jeg skal lægge det på hylden. Jeg har fulgt dit råd om at tænke kreativt med læse oplevelser.
    Anyway, det blev lidt langt og egentlig ville keg gerne have dine bøger og det vil jeg også stadig men synes måske efter jeg læste det første opslag her at hun jar mere brug for det. God dag.

  3. Juhuuu…hvis jeg bliver den heldige, jeg er kritisk syg og trænger til at dykke ned i noget spændende ?

  4. Juhuuu…hvis jeg bliver den heldige, jeg er kritisk syg og trænger til at dykke ned i noget spændende ?

  5. Åhh en god bog, et tæppe i min gyngestol, en kop af min ynglings the, så kan det næsten ikke blive bedre.
    Det skulle da lige være en liggestol på en strand i 25 graders varme og solskind, og en kold drik inden for rækkevidde.
    Jeg krydser fingre og sender en tanke til lykkens gudinde
    Mange “forårs” hilsner, for jeg håber da at foråret venter lige om hjørnet

  6. Dem vil jeg gerne vinde og forære min mand- han elsker krimier og har snart fødselsdag??

  7. Hvem kan sige nej til krimier?! Ville være skønt at kunne sidde på altanen og nyde en kop kaffe og en god krimi her i foråret og senere når ude i haven – Tak for muligheden

Comments are closed.