Visuel Boganmeldelse

Jeg elsker at læse boganmeldelser og bruger en del tid på det. Alligevel kan jeg godt blive slået lidt ud af meget lange boganmeldelser. Især hvis det er en bog jeg ikke har hørt om eller af en forfatter jeg ikke kender. Så er jeg nok mere en skimmer. Nogle gange vil jeg bare gerne hurtigt finde ud af, om bogen er én, der skal tilføjes min tbr.

Derfor har fået idéen om en visuel boganmeldelse. Et billede, der (forhåbentligt) siger mere end 1.000 ord om, hvad jeg syntes om bogen og hvad det er for en slags bog. Ikke, at det skal erstatte det skrevne ord. Slet ikke. Det er mere en opsummering af mine tanker og følelser om læseoplevelsen, og vil altid blive suppleret med tekst.

Du kan se et eksempel her:

Der er stjerner som de fleste kender, men derudover har jeg tilføjet nogle parametre, der kan skrues op og ned på afhængigt af i hvor høj grad jeg synes, de passer på bogen. Til sidst er der en række buzzwords, hvor nogle af dem er markeret, hvis jeg synes de er beskrivende for bogen.

Jeg håber, at det giver mening og værdi for jer. Kom endelig med feedback og idéer!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Visuel Boganmeldelse

  1. Tak – jeg er også ret begejstret for konceptet og glæder mig til at bruge det 🙂

Comments are closed.