A great blogger from Moscow

I dag vil jeg prøve noget nyt. Da jeg bruger meget tid på nettet på at kigge på andres outfits synes jeg det kunne være sjovt at poste mine yndlings outfits en gang om ugen eller der omkring. Her er den første:
I’m gonna try doing something new today. Since I spend lot of time online looking at other bloggers’ outfits, I thought it would be fun to post my favorite outfit once a week or so. Here’s the first one:

look of the week

Dette look kommer fra en 27-årig russisk blogger. Jeg kan virkelig godt lide hendes stil. Den er meget klassisk og samtidig unik og anderledes – og så ligner hendes outfits ikke noget man har set 100 gange før. Der er et eller andet ved dette look, der minder mig om Irma-pigen, som jeg slet ikke kan stå for.
Hendes blog og Lookbook-side er et besøg eller to værd.

This look is by a 27 year old Russian blogger. I really like her style. It’s very classic but still unique and different. And her outfits don’t look like something you’ve already seen a billion times before.
Her blog and Lookbook profile is definitely worth visiting.

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “A great blogger from Moscow

Comments are closed.