Boganmeldelse

All I want for Christmas is a Lipstick Red Handbag

Lipstick Red Handbag

I’ve fallen in love with this Lipstick Red Handback from Edith and Ella. How I would love to find it under my Christmas tree! So if there’s anyone out there who wants to buy me a present, just stop by Mondo Kaos on Elmegade and pick up this lovely bag – I would be really REALLY grateful!

Jeg er fladet pladask for denne Lipstick Red Handbag fra Edith and Ella. Hvor ville jeg elske at finde den under mit juletræ! Så hvis der sidder én derude, der kunne tænke sig at købe en julegave til mig, så bare smut forbi Mondo Kaos i Elmegade og køb denne fine taske – jeg ville være VIRKELIG taknemmelig!

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *