Looks I Like: Cat & Hearts

Looks I Like

This is one of the cutest outfits I’ve seen in a long time! I love the simple drawing of the cat, the huge collar, the red bag and the tiny hearts on her tights. I’m not that crazy about the shoes though … I just started following her blog mochaccinoland, which has some very cute and feminine outfits.

Dette er et af de fineste outfits jeg har set i lang tid! Jeg elsker den simple tegning af katten, den store krave, den røde taske og de små hjerter på hendes strømper. Jeg er dog ikke så vild med skoene … Jeg er lige begyndt på at følge hendes blog mochaccinoland, som har nogle virkelig søde og feminine outfits.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Looks I Like: Cat & Hearts

  1. Det er meget fint og meget inpsirerende. Jeg er dog temmelig vild med skoene, og må ind på hendes blog og se, om jeg kan lure mærket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *