Looks I Like: Cat & Hearts

Looks I Like

This is one of the cutest outfits I’ve seen in a long time! I love the simple drawing of the cat, the huge collar, the red bag and the tiny hearts on her tights. I’m not that crazy about the shoes though … I just started following her blog mochaccinoland, which has some very cute and feminine outfits.

Dette er et af de fineste outfits jeg har set i lang tid! Jeg elsker den simple tegning af katten, den store krave, den røde taske og de små hjerter på hendes strømper. Jeg er dog ikke så vild med skoene … Jeg er lige begyndt på at følge hendes blog mochaccinoland, som har nogle virkelig søde og feminine outfits.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Looks I Like: Cat & Hearts

  1. Det er meget fint og meget inpsirerende. Jeg er dog temmelig vild med skoene, og må ind på hendes blog og se, om jeg kan lure mærket.

Comments are closed.