Anmeldelse: De udødelige

Kjole: fra Modcloth
Sko: fra Irregular Choice

Titel: De udødelige
Forfatter: Chloe Benjamin
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

De fire Gold-søskende opsøger som børn en synsk kvinde, der fortæller dem hver især deres nøjagtige dødsdag. Selvom de ikke rigtig tror på profetien, påvirker den viden alligevel deres liv på godt og ondt.

De udødelige er en rørende historie, der rejser nogle fine filosofiske spørgsmål: handler det om at leve eller overleve? Hvordan påvirker det de beslutninger man tager i sit liv, hvis man får at vide, at man dør ung? Eller gammel?

Romanen er et interessant eksperiment og en underholdende fortælling (måske især den første halvdel). Og dog var jeg ikke komplet grebet. Og jeg glemte den hurtigt igen efter at have vendt den sidste side.

Jeg vil anbefale bogen til alle, der er til god underholdning med filosofiske undertoner. Og til alle, der godt kan lide pæne bøger, for den er simpelthen så smuk.

Jeg tror også, at bogen vil egne sig rigtig godt til bogklub-diskussioner, da det er sådan en bog alle kan læse og den har nogle gode emner man kan diskutere.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.