Anmeldelse: Geminiderne (Spektrum #2)

Titel: Geminiderne (Spektrum #2)
Forfatter: Nanna Foss
Sådan blev bogen min: anmeldereksemplar fra Bog & Ide

Advarsel – indeholder spoilers til Spektrum #1
I Geminiderne følger vi Pi videre i fortællingen om vores lille tidsrejsegruppe. Der bliver vendt op og ned på det hele, rejst frem og tilbage i tiden og vi bliver introduceret for en ny gruppe tidsrejsende.

Jeg var endnu mere vild med bog nr. 2 i Spektrum-serien – og jeg var ellers pænt begejstret til at starte med. Den har noget klassisk ungdoms-fantasy over sig, men er samtidig sin helt egen.

Jeg elsker karaktererne: den gruppe unge mennesker virker alle så ægte. Især forholdet imellem Pi og hendes bror, Noah, var rigtig fint fremstillet – jeg glæder mig til bog nr. 4, der handler om ham.

Og så er bogen bare så velskrevet og spændende med en fin balance mellem mysteriet, action, karakterudviklingen og plottet generelt. Tidsrejserne er lige på grænsen til at blive forvirrende ind imellem for en søvnunderskudsramt hjerne af middel kvalitet, men så længe jeg holdt tungen lige i munden gik det.

“Hvem siger at slutningen er det vigtigste?” spørger han. “Det er kun den sidste side. Alle siderne frem til den sidste tæller også med.”

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg er begyndt på denne serie. Jeg har tænkt mig at dvæle ved den og holde pauser mellem bøgerne, så jeg kan nyde at være mentalt i deres univers i længere tid i stedet for at sluge den på få uger. Jeg er SÅ meget fan!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.