5 bøger jeg vil rose en ekstra gang #6

Jeg har været inde i en lidt dårlig læseperiode det sidste stykke tid, hvor der har været langt mellem snapsene. Jeg har læst mange bøger, der var okay, men så heller ikke så meget mere. Der plejer kun at være 2-3 måneder imellem mine 5 bøger jeg gerne vil skamrose-indlæg, men denne gang er der gået 4 lange måneder. Og der har været mange 2- og 3-stjernede læseoplevelser på det sidste.

Sm den ultra opmærksomme læser måske har opdaget, har jeg omdøbt overskriften på disse indlæg, fordi jeg fandt ud af, at skamrose faktisk er et negativt ord, der betyder at man roser noget ukritisk. Og det skal bloggen ikke associeres med. Derfor hedder denne type indlæg for fremtiden: 5 bøger jeg vil rose en ekstra gang.

Som noget nyt er jeg begyndt at eksperimentere med at kreere videoer, så i dag kan du se mere om de 5 bøger jeg vil skamrose rose en ekstra gang i denne video:

Reklame – indeholder anmeldereksemplarer

Hvis du kunne lide videoen, må du meget gerne smide den et like og følge min kanal: Bookworm’s Booktube – så støtter du min spæde amatør-start som booktuber.

Jeg er i øvrigt på jagt efter nogle flere danske booktubere jeg kan følge, så hvis du følger nogle du kan anbefale (eller hvis du selv er booktuber), må du gerne smide et link nede i kommentar-feltet (jeg følger i forvejen Sofies Bogverden og Josefine May).

Og her er de 5 bøger jeg nævner i videoen:

The Hours

Dyrekirkegården

All American Boys

Urmageren i Filigree Street

Hvor flodkrebsene synger


Se også:

5 bøger jeg gerne vil skamrose #1

5 bøger jeg gerne vil skamrose #2

5 bøger jeg gerne vil skamrose #3

5 bøger jeg gerne vil skamrose #4

5 bøger jeg gerne vil skamrose #5

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.