August Wrap-Up

books and baby

books and baby

books and baby

books and baby

Så skete det; jeg har læst ‘Byen Brænder’ til ende som Lindhardt & Ringhof var så søde at sende til mig som anmeldereksemplar. Ifølge Goodreads gik jeg igang med bogen den 29. maj. Det er altså tre måneder, hvor den har været en del af mit liv. Tre måneder, der føles som en hel levealder. I de tre måneder det har taget mig at læse bogen har Edith lært at kravle, er begyndt at rejse sig op, og øver sig i selv at spise med ske. Der er noget helt specielt ved at læse en bog, der følger én så længe og gennem så mange milepæle.

I august læste jeg: 3 bøger: Førnævnte ‘Byen Brænder’, ‘Daughter of Smoke and Bone’ og et herligt gensyn med en af min barndoms yndlings bøger, nemlig Astrid Lindgrens ‘Rasmus på Farten’.

Bedste læseoplevelse: Helt klart ‘Rasmus på Farten’. Det er i skrivende stund en times tid siden jeg vendte den sidste side, og mine øjne svier. Måtte holde en del tudepauser.

Mest skuffende læseoplevelse: ‘Daughter of Smoke and Bone’. Ikke fordi den var dårlig – den var bare ikke den page-turner jeg sukkede efter.

Længste bog: Prisen for den længste bog går uden sammenligning til ‘Byen Brænder’ med sine 1038 sider.

Nye bøger: 5 stk. – det gik helt galt for mig.

Mest populære blogindlæg: De 5 facts var ret populær. Det var også sjovt at skrive, så tænker at poste lidt flere facts i den kommende tid. Kan godt lide at blande bogsnak og anmeldelser med lidt mere personlige blogindlæg.

Nu skal jeg læse: Jeg er så småt gået igang med Richelle Meads ‘The Glittering Court’. Jeg elskede hendes Succubus-serie og Vampire Academy, så forventningerne er store til hendes nye serie. Desværre virker det som om hovedpersonen er lidt af en spade …

Har du læst nogle gode bøger i august?

books and baby

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

8 thoughts on “August Wrap-Up

 1. Der findes vist ikke mange, der som Astrid Lindgren kan give svie i øjnene – indtil i dag er det ikke lykkedes mig at læse begyndelsen til brødrene Løvehjerte højt for nogle af mine sønner uden at begynde at tude! Hvor er hun blevet stor og fin din Edith – hun bliver i hvert fald præget til bøger 🙂 Hvordan mon det går med din Glamour-strik? Du kan jo ikke nå det hele 🙂

 2. Arh, nu føler jeg mig helt bagud! Tror godt nok, at jeg begyndte på Byen Brænder senere end dig, men jeg mangler alligevel stadig omkring 300 sider. Det gør mig dog glad at se, at din bog har lidt lige så meget under læsningen, som min har, haha 😉

  God læselyst i september
  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Hvor er det nogle herlige billeder 🙂

  Hold da op, hvor er det sket meget, mens du har læst Byen brænder, når du sådan lige remser det op. Det må være lidt sjovt. 🙂

 4. Hov! Den Lindgren-bog tror jeg ikke, jeg har læst. Det er en fejl. Manner, hvor har jeg læst hendes bøger mange gange som barn. Min yndlings er stadig Ronja Røverdatter 🙂

 5. Åh, Brødrene Løvehjerte!
  Det går stille og roligt fremad med Glamour-strik – har strikket for- og bagstykke og er godt i gang med det første ærme 🙂

 6. Læs den! Tror faktisk aldrig jeg har læst Ronja Røverdatter, men kun set filmen …

Comments are closed.