5 Facts

reading

 • Jeg læser altid 4 bøger ad gangen: en rigtig bog af papir, en e-bog, en lydbog for mig selv og en lydbog med min kæreste.
 • jeg kan ikke koncentrere mig om at dyrke yoga, hvis min yogamåtte ikke ligger parallelt med gulvbrædderne. Af respekt for folk med reel OCD vil jeg ikke komme med en OCD joke. #denial
 • Jeg kan ikke lide at bade i havet. Er lidt bange for hajer, og er sikker på, at det blot er et spørgsmål om tid før Den Store Hvide Haj kommer til Danmarks kyster. Så er I advaret!
 • Jeg synes det er kedeligt at lave mad. Men jeg er god til at få idéer til mad andre (fx min kæreste) skal lave.
 • Jeg elsker at bo i byen og kunne ikke forestille mig nogensinde at flytte væk.

English recap
Some random facts about me: I always read 4 books at the time, I don’t like swimming in the ocean because I’m scared of sharks, I don’t like cooking, I love living in the city and don’t think I’ll ever move.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

8 thoughts on “5 Facts

 1. Fint billede og dejlig bog! Jeg kender godt det med at læse flere bøger på én gang, og hvor lyder det hyggeligt, at du høre lydbog med din kæreste.

 2. Jeg læser også altid flere bøger af gangen. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at starte på en til og lige en til. :0) Jeg læser dem så heller ikke altid færdig i den rækkefølge.

 3. Ihh hvor hyggeligt med facts! 😀

  I det mindste er du bange for et stort dyr i havet… Jeg rører ikke havbunden af den åndssvage grund, at jeg er rædselslagen for sandorme… 🙁

 4. Åh nej, havde slet ikke tænkt på sandorme! Og brandmænd … og tang, der slynger sig om ens ben :-/

 5. Jeg er med på at læse flere bøger ad gangen – men hele 2 lydbøger på én gang, det synes jeg er vildt. Sejt at du kan det!

 6. Det skal så lige tilføjes, at dem jeg hører sammen med min kæreste ofte er genlæsninger, så det gør det lidt nemmere 😉

Comments are closed.