Bookworm’s Bookclub: vi læser ‘Vi kunne Alt’ i november

Jeg glæder mig SÅ meget til novembers fælleslæsning i Bookworm’s Bookclub! Vi skal nemlig læse ‘Vi kunne Alt’, der er Merete Pryds Helles nye roman (fra 7. september) som jeg har meget store forventninger til. Det er en selvstændig fortsættelse af hendes fabelagtige Folkets Skønhed. Og du kan vinde en udgave! Se hvordan i bunden af opslaget.

Om bogen (fra Lindhardtogringhof.dk):
På en villavej i Værløse i 1971 ligger Merle i sin seng og læser den ene De 5-bog efter den anden. Hun kan høre forældrene gennem væggen. Det er en af morens gode dage, hvor sygdommen ikke har fat. Det er en af de gode dage, hvor faren er hjemme og er ædru. ‘Vi kunne alt’ tegner et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 70’ere, hvor børnene fik at vide, at fremtiden var deres, og at de faktisk kunne alt. En roman om kærlighed på trods, om skyld og skam og om voksne, som ikke magter at være voksne. Vi kunne alt fortsætter som en selvstændig fortælling, hvor Folkets skønhed sluttede, men vi er inde hos familiens Pryds’ naboer, hvor en anden historie udspiller sig.

Skal du læse med?
Vi diskuterer bogen fra november og frem ovre på facebook-gruppen og du kan dele billeder af din læseoplevelse på Instagram med #vilæser_vikunnealt.

Vind bogen!
De søde bogelskere på Lindhardt og Ringhof har sponsoreret en lille konkurrence, hvor en af jer kan vinde et eksemplar af bogen. Skriv en hilsen nedenfor i kommentarfeltet og følg Bookworm’s Closet’s facebook-side, så deltager du i konkurrencen!

Deadline: 4. oktober – vinderen får direkte besked.

OBS: konkurrencen er kun for medlemmer af Bookwrom’s Bookclub, så sørg for at være med i facebook-gruppen eller på anden vis udtryk interesse for fælleslæsning.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: vi læser ‘Vi kunne Alt’ i november

  1. Jeg har ikke læst noget af hende endnu, og da jeg elsker nye bekendtskaber i bogverdenen, ville jeg absolut ikke klage over at vinde ?

  2. Jeg glæder mig meget til at læse noget som er lidt anderledes en hvad jeg normalt ville vælge?

  3. Uh, den vil jeg gerne have fingrene og øjnene i. Er ikke på facebook, så håber jeg hermed kan udtrykke mig klart… JA TAK ??????

Comments are closed.