Currently reading & wearing #9

Jeg er lidt over halvvejs i den første bog i The Illuminae Files-serien. Det er et fantastisk koncept: rum sci-fi fortalt gennem hackede filer, sorte bokse og chats og e-mails. I starten var jeg meget forvirret og blev ved med at bladre frem og tilbage for at finde hoved og hale i plottet, men efter 50-100 sider begyndte den at give mening. Nu er jeg hooked!

Kjolen er fra Heart of Haute købt i en af mine yndlings butikker: Mondo Kaos. Skoene er nogle ældgamle sandaler fra Aldo. De er umuligt høje og upraktiske, men jeg elsker deres enkle stil, der står godt til kjoler i print.

Billederne er fra i går, hvor vi fik Edith passet, gik i biografen og så Lykke-Per (OMG, hvor er den god!), spiste japansk og så videre til 4×40 års fødselsdag men champagne og jazz-band. Nu er jeg tømmermænds-træt og ser frem til at blive tortureret af en frisk Edith når hun kommer hjem (hvis I følger mig på Instagram ved I hvad jeg taler om).

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.