Cover Battle: Frankenstein

frankenstein covers

Mr. Boyfriend og jeg er lige gået i gang med at lytte til Mary Shelleys ‘Frankenstein’ som er en af mine yndlings klassikere. Jeg besluttede mig for, at det var på tide at anskaffe mig en rigtig pæn udgave. Jeg ejer bogen i forvejen: en laset, overskreven og berejst paperback, som jeg har fra min studietid, hvor jeg første gang læste romanen til et kursus i gotisk litteratur. Jeg kunne ikke drømme om at smide den ud, men den må godt få selskab af en yngre og smukkere model.

Der findes virkelig mange udgaver af Frankenstein. Har snævret det ned til to, men ved ikke hvilken jeg skal vælge: Den smukke Penguin Classic til venstre, eller den mere tjekkede Word Cloud Classics til højre? Åh, en bogorms problemer … Hvilken ville du vælge?


English Recap
I want to buy a new edition of Mary Shelley’s ‘Frankenstein’, but can’t decide which version to add to my basket; The beautiful Penguin Classic to the left, or the more cool Word Cloud Classics to the right? Which one do you like best?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

15 thoughts on “Cover Battle: Frankenstein

  1. Penguin udgaven. Men det er nok også fordi jeg bedst kan lide den indbinding fremfor den anden. Jeg kan bedst lide det materiale Penguin udgaven er lavet i 😀

  2. Jeg synes, begge er ret smukke. Den højre er grafisk set meget elegant men siger ikke så meget om historien. Omvendt er jeg ret pjattet med, at der bruges organer på forsiden af den venstre, for det er jo et ret usædvanligt på en forside – og så er det ret spot on i forhold til indholdet.

  3. Klart den til venstre – den er så fin! Den til højre er også flot, men personligt er jeg bare mest til den anden 😉

  4. Jeg er vild med word cloud udgaven. Den anden er helt sikkert klassisk, men jeg kan godt lidt at det er lidt anderledes. Så jeg ville klart vælge højre! 🙂

  5. Sjovt du siger det – jeg er også ret pjattet med Penguins materiale – de er så rare at røre ved 🙂

  6. Jeg synes nu, at citaterne og ordene siger en del om historien – men der er noget markabert smukt over æstetiske billeder af organer 😉

  7. Det er de fleste – men jeg tror nu, at jeg hælder mest til højre 😉

  8. Jeg ejer den i ‘Word Cloud Classics’-udgaven, og jeg synes den er fantastisk flot. Hver gang jeg har den fremme, aer jeg mig bogstaveligt talt i hovedet med den… den er så blød!!! Når du åbner den, er der et super fint billede, med orange og sorte hoveder af Frankensteins monster. Siderne er supertynde, men det generede mig ikke, da jeg læste den.

    (Hvis det skulle have interesse kan du se hvordan den ser ud indvendig nederst i dette indlæg: http://buchsbooks.blogspot.dk/2015/03/frankenstein.html )

Comments are closed.