Currently reading & wearing #6

Jeg er i gang med at læse en skøn bog. Nej, det passer ikke helt, for jeg blev faktisk færdig med den for flere dage siden. Men jeg sidder stadig fast i dens univers.

Jeg lider nemlig af boglige tømmermænd. Jeg havde en fest med A Thousand Perfect Notes og nu spiser jeg junk food og ser dårligt TV. Jeg kan ikke gå i gang med en ny bog. Jeg er ikke klar.

ATPN er ikke helt fordøjet endnu. Så nu har jeg fotograferet den i stedet. Den er en smuk lille bog. Humoristisk og trist på samme tid, skrevet i et skarpt sprog. Det er C.G. Drews debutroman – hende, der også blogger ovre på Paper Fury.

Jeg havde store forventninger og var rædselsslagen for at blive skuffet. Det blev jeg absolut ikke. Det var sådan en bog, hvor jeg havde lyst til at blive i dens univers. Jeg havde hele tiden lyst til at læse videre. Og så er det jo, at man får boglige tømmermænd, når festen slutter. Jeg er glad for, at jeg i det mindste kan blogge om dem. Seriøst, hvad gør I der ikke blogger???

Nederdelen og kjolen er begge fra vintage butikker i Paris. Købt for omtrent 100 år siden (dvs. før jeg vidste, at jeg nogensinde skulle få lyst til, at der skulle komme en, der hed Edith til verden).

Vi har ferie nu – har lige taget hul på den sidste uge ud af tre. Den første uge var vi bare hjemme og hyggede med Edith i gården og på legepladser rundt omkring. I sidste uge var jeg alene i London for at shoppe og læse (kan virkelig anbefales!) imens Edith og Mr. Boyfriend var i Jylland for at besøge familie. På onsdag sender vi Edith tilbage i vuggestue, så vi kan få ordnet lidt praktiske ting. Og være kærester. Og så er jeg også ved at være klar til at komme på arbejde igen. Og til noget efterår!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.