Flotte bøger: de gamle læderindbundne

gamle bøger

Lige så højt som jeg elsker Penguins mange flotte bøger, er jeg betaget af de gamle læderindbundne bøger man kan støve op antikvarisk rundt omkring. Der er noget stemningsfuldt over de (ofte) mørke rygge og gyldne skrift og flotte mønstre. Der er også noget særligt ved at vide, at de har haft flere ejere gennem tiden; ejere, der har læst, elsket og passet godt på dem. Her er nogle af mine yndlings; en blanding af arvestykker og souvenirs fra antikvariater rundt omkring i Europa.

Hvad synes du om de mørke, gamle bøger? Har du nogle, du er særligt glad for, eller er de mere til de nyere, ‘lettere’ designs?

gamle bøger


English Recap
I love these old leather bound classics. I love the design and the fact that they have been read by several generations. Do you like them, or do you prefer modern reprints?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

10 thoughts on “Flotte bøger: de gamle læderindbundne

  1. Jeg elsker også gamle læderindbundne bøger. De er så smukke og fine på deres helt egen unikke måde, og så fortæller de ikke kun en historie, men mange. Jeg har også en smule i min samling, som jeg skatter meget højt! Hvor er dine meget smukke! Jeg er lidt vild med din udgave af “The Moonstone” :0)

  2. Gamle bøger kan være rigtig fine. Der er noget særligt ved den, som man ikke finder hos moderne udgivet læder bøger som dem fra barnes and noble. Dine læder bøger er alle meget smukke.

  3. Åh, hvor er de altså smukke, de bøger du viser her. Jeg har også selv et par fra samme serie som din udgave af ‘Anne Franks dagbog’. Den er så skøn!

  4. De har nemlig deres helt egen historie som man sjældent kender, men ved er der et sted 🙂

    Kunne heller ikke stå for ‘The Moonstone’ udgaven 🙂

  5. Der er bare noget hygge og te med småkager over de gamle bind, bare de ikke lugter gammelt…ligesom Tøjhusmuseet – ha ha 😉

Comments are closed.