Give Away: Frankenstein

frankenstein

frankenstein

For nogle uger siden købte jeg en fin udgave af Mary Shelleys klassiker, Frankenstein på engelsk. Jeg vaklede meget mellem hvilken udgave jeg skulle vælge, og endte med den fine Word Cloud Classic udgave. Da den ankom fra The Book Depository var der desværre et lille hul i pakken, der betød at den ellers så fine bog var blevet lidt beskidt på bagsiden. Jeg skrev det til deres support, og de sendte mig kvit og frit en ny udgave og lod mig beholde den ‘gamle’ (de er så søde!).

Så nu sidder jeg med to udgaver af Frankenstein på engelsk, og har besluttet, at den ‘gamle’ skal gives væk til en af jer 🙂 Alt du skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor senest den 25. september og sørge for, at du følger bloggen på enten facebook eller Bloglovin’. Husk også korrekt email, når du udfylder kommentarfeltet, så jeg kan kan skrive til dig, hvis du er den heldige vinder.

OBS: Babyen følger ikke med!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

22 thoughts on “Give Away: Frankenstein

 1. Ih, de er så fine Word Cloud Classics. Den ville helt sikkert være en velkommen erstatning til min lettere kedelige Collins Classic-kopi af Frankenstein 🙂

 2. Årh, den ønsker jeg mig! Jeg lånte den på biblioteket i sin tid, og har vist ikke en gang en paperback/penguin-udgave af den, så den ville falde på et tørt sted – og klæde min bogreol gevaldigt ;o)

 3. De er simpelthen så fine de udgaver! ? og så er Frankenstein bare en virkelig god bog – den vil jeg gerne vinde 🙂

 4. Bogen er så fin, og så har jeg faktisk aldrig læst den – så den må da være min 😉

 5. Jeg elsker simpelthen Word Cloud Classics – de er bare uendelig smukke! Jeg må dog indrømme at jeg er en smule skuffet over at babyen ikke følger med 😉

 6. He he – prøv at spørge mig igen midt om natten, så kan det være, at jeg har en anden mening 😉

 7. Den vil jeg meget gerne vinde. Så kan den stå ved siden af mit sønderlæste danske eksemplar med illustrationer af Berni Wrightson 🙂
  KH gyserforfatteren

 8. Frankenstein er en af mine yndlings romaner, fordi den er så smuk, selvom man ikke skulle tro det, når den handler om et monster. Jeg er vild med denne udgave af den!

 9. Wow, den vil jeg vildt gerne vinde! Jeg har faktisk aldrig læst Frankenstein (jeg burde skamme mig!).

 10. Uh, hvis jeg ikke ejede den i forvejen, ville jeg helt sikkert deltage. Det er en fantastisk fortælling i fantastisk indpakning!

Comments are closed.