5 Facts #2

cat

cat

cat

 • Jeg elsker katte og har tænkt mig at bo sammen med katte resten af mit liv.
 • Jeg læser meget sjældent dansk litteratur, men min yndlings bog er dansk (Henrik Pontoppidans ‘Lykke-Per‘)
 • Jeg har aldrig prøvet at stå på ski.
 • Jeg bliver SÅ lykkelig hver gang bloggen får en ny følger. Samtidig bliver jeg også virkelig ked af det, når jeg kan se, at der er forsvundet en.
 • Da jeg som barn så ‘King Kong’ for første gang græd jeg som pisket, da aben døde til sidst. Jeg var så utrøstelig, at min mor og far bildte mig ind, at der kom en 2’er, hvor King Kong blev tryllet lille, og flyttede ind i en lejlighed i New York sammen med hende pigen. Det var først da jeg blev teenager, at jeg fandt ud af, at det var løgn.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

6 thoughts on “5 Facts #2

 1. Haha, jeg elsker børn overdrevne reaktioner på fiktion. Jeg græd engang utrøsteligt i en hel time, da min søster og jeg så Landet for Længe Siden. Jeg kan på ingen måde huske historien, så jeg aner ikke, hvad det var, der var så sørgerligt, men det var umuligt at stoppe tårene! 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Jeg elsker også katte – nu også hunde 🙂 Det er væsener fra hver sin planet, alligevel tror jeg de kan lære at leve sammen 😉
  Apropos landet for længe siden, min ældste søn brød fuldstændig sammen, da vi skulle ud af biografen – jeg tror bare, det var fordi den var slut!
  Held og lykke med kørekortet 🙂

 3. Jeg er nu stadig slem til at blive påvirket af film og bøger – bliver nok aldrig helt voksen på det punkt 😀

 4. Der er mange, der har katte og hunde sammen! Jeg er generelt glad for dyr, men katte er dog mit yndlings dyr at bo sammen med, fordi de er så nemme og rolige. Min kæreste og jeg snakker dog ind imellem om, at vi skal have hund, når vi bliver pensioneret.

 5. Hæ, hæ – her er der også kat, men han er ved at være en halvsur, halvgammel fyr, så det der tør jeg ikke gøre med ham. Han er da heller ikke i tvivl om, hvem der ejer huset. Vi er der kun, fordi han giver os lov 🙂

Comments are closed.