Happy New Year!

NewYear

Happy New Year everybody – I hope you all had a great night and that January 1 weren’t too awful. I’ve finally started to feel like myself again. I’ve got some days off and won’t start work until Monday – what a way to start the year! I’m gonna spend my time reading and blogging – a few of my favorite things 🙂

Godt nytår folkens – jeg håber I alle havde en god aften og at 1. januar ikke var for slem. Jeg er endelig begyndt at føle mig lidt mere som mig selv igen. Har nogle dage fri fra arbejde og starter først igen på mandag – fantastisk måde at starte året på! Jeg vil bruge tiden på at læse og blogge – findes der noget bedre?

New Year

No new Year without party-shoes! I decided long ago that I would be wearing this fun pair of Irregular Choice as I entered 2013 – the rest of the outfit would just have to adapt.

Intet nytår uden et par festlige sko! Jeg vidste længe, at de her sjove Irregular Choice sko skulle være på mine fødder når jeg indtrådte 2013 – så måtte resten af outfittet tilpasse sig skoene.

NewYear

Dress: Top Shop
Necklace: Rude
Tights: Sneaky Fox
Shoes: Irregular Choice
Bag: Rude

Follow me: Bloglovin * Facebook * Twitter

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.