Inspiration: boglige mandelgaver

Denne post er til dig, der har mandelgave-tjansen i år. Dig, der har svært ved at finde på noget ud over marcipangrise, fyldte chokolader og plastic til overpriser. Her er nemlig nogle idéer til boglige mandelgaver. Gaver, der måske koster lidt mere end en marcipangris, men som giver mere værdi hos den heldige mandel-ejer.

 • Små hverdagsproblemer
  Jeg tror, at de fleste vil trække på smilebåndet og finde rigtig god underholdning i denne bog, der er en udgivelse af Tove Ditlevsens brevkasse fra 1956-1976 i Familie Journalen. Af alle de bøger jeg har haft liggende rundt omkring i mit hjem gennem tiden, er det denne som diverse gæster har kigget mest i. Oftest med et smil på læben og et “Ej, hvor er det en god idé”-udbrud.
  Pris: 399 og kan købes her
 • Mine dybe tanker
  Til den mere reflekterende familie kunne denne lille sag være et godt bud. Konceptet er simpelt: En mindful malebog, hvor hver tegning er kombineret med spørgsmål, der sætter tanker/dialog i gang mens der farvelægges.
  Pris: 129 og kan købes her (10 % af overskuddet går til velgørenhed)
 • The Flavour Thesaurus
  Denne bog er perfekt til madelskerne. Den gennemgår smagsnuancer, og belærer om, hvilke råvarer og tilberedningsmetoder, der smager godt sammen. Den kan beskrives som et langt diagram, hvor du kan slå en ingrediens op og få inspiration til, hvad den smager godt sammen med – nogle gange efterfulgt af opskrifter fra alverdens køkkener.
  Pris: 189 og kan købes her
 • Godnathistorier for rebelske piger
  En fin gave til historie-elskeren – og så er denne som den eneste på listen børnevenlig. Med flotte billeder, citater og korte tekster fortælles der om kvinder i historien, som har gjort noget usædvanligt og betydningsfuldt.
  Pris: 199 og kan købes her (2’eren koster 219 og kan købes her)

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.