Jeg er nomineret til årets bogblogger!

Traditionen tro kårer Plusbog årets bogblogger. Jeg er meget beæret over at være blandt de 16 nominerede og er dybt taknemmelig for alle jer, der har stemt på mig! Tusinde tak!

Det er sgu meget rart med et lille skulderklap oven på alt det arbejde jeg ligger i at skrive, tage billeder og redigere videoer. Samtidig glæder jeg mig over alle de andre seje bogbloggere, der får anerkendelse ved at være nominerede. Selv stemte jeg på Hellolasse, der inspirerer mig meget til at få mere diversitet i min læsning.

Stem på din favorit
Du kan være med til at bestemme, hvilke 5 af de 16 bogbloggere, der skal i finalen ved at afgive din stemme lige her: S T E M! Herefter vil et panel afgøre, hvem den endelige vinder bliver. Jeg hepper på Hellolasse!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.