Personligt

Jeg er nomineret til årets bogblogger!

Traditionen tro kårer Plusbog årets bogblogger. Jeg er meget beæret over at være blandt de 16 nominerede og er dybt taknemmelig for alle jer, der har stemt på mig! Tusinde tak!

Det er sgu meget rart med et lille skulderklap oven på alt det arbejde jeg ligger i at skrive, tage billeder og redigere videoer. Samtidig glæder jeg mig over alle de andre seje bogbloggere, der får anerkendelse ved at være nominerede. Selv stemte jeg på Hellolasse, der inspirerer mig meget til at få mere diversitet i min læsning.

Stem på din favorit
Du kan være med til at bestemme, hvilke 5 af de 16 bogbloggere, der skal i finalen ved at afgive din stemme lige her: S T E M! Herefter vil et panel afgøre, hvem den endelige vinder bliver. Jeg hepper på Hellolasse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *