Mini Bookworm anmelder: Anker-bøgerne af Alberte Winding

Anker og Råbemanden og Anker finder ting af Alberte Winding er humoristiske små hverdagshistorier om at være barn i en moderne familie.

Målgruppe: 2-5 år (Edith er i skrivende stund 3 år)

Sådan har jeg fået bøgerne: Anmeldereksemplarer fra Forlaget Carlsen

Handling & koncept: Anker-bøgerne fortæller om børns fantasifulde påfund, lege og observationer i en travl hverdag, hvor forældre altid har travlt og det er småt med tålmodigheden.

Det synes Edith: Edith er rigtig glad for de her bøger og beder ofte om at få dem læst. Det er dog ikke nogen hun snakker om, når hun leger (som hun fx gjorde med Walter den glade hval). Hvor jeg er mest til Råbemanden, er hun klart team Anker finder ting (jeg tænker, at hun kan genkende konceptet fra Pipi Langstrømpe).

Det synes jeg: Lige så meget som jeg elsker skøre, fantasifulde børnebøger, elsker jeg også dem, der afspejler børnenes hverdag. Jeg nød Ankers påfund og trak på smilebåndet af faderens frustrationer over at have travlt. Jeg elsker, når børnebøger har lidt humor til forældrene. Dog havde jeg forventet, at der var blevet gjort lidt mere ud af selvsamme humor.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.