My New Bookshelves

My New Book Shelves

I’m so in love with my new bookshelves that I just had to share them with you. They just look so cozy. I could stare at them forever! The idea is to use the small bookcases as my to-read-shelf and then store the other books alphabetically in the larger bookshelves. I’m really excited about this!

Jeg er så vild med mine nye bogreoler, at jeg bare var nødt til at dele dem. Er de ikke fantastiske? Synes det ser så hyggeligt ud. Idéen er at have bøger jeg snart skal læse i de små reoler og så have alle de andre bøger alfabetisk i de større reoler. Er så begejstret for konceptet!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “My New Bookshelves

  1. Den til højre er faktisk min første bogreol ever – har bare fungeret som køkkenreol de sidste mange år.

Comments are closed.