Readathon Tag – mommy edition

Readathon er et marathon for for bogorme; 24 timer, hvor vi læser så meget vi kan. Det starter kl. 14 lørdag (dansk tid) og slutter kl. 14 søndag.

Det er meget længe siden, at jeg har haft mulighed for at deltage i et Readathon. Det er sgu lidt svært at finde tid til, når der er et barn, der vil have opmærksomhed og al alene-tid skal planlægges flere uger i forvejen. Jeg har nok været sådan lidt ‘alt eller intet’ med det der Readathon; enten går jeg all-in eller også lader jeg være. Men det slog mig her forleden: hvorfor ikke bare lave en mommy-edition? Hvor jeg læser det jeg kan og samtidig er sammen med mit barn? Jeg kunne sikkert godt få det arrangeret, at jeg fik helt fri til Readathon, men sagen er den, at jeg vil faktisk gerne være sammen med mit afkom. Men jeg vil heller ikke undvære Readathon og være hende der er udenfor igen. Så jeg deltager det jeg kan, hygger mig med bøgerne og Edith – måske fletter lidt ekstra højtlæsning for Edith ind i programmet? Who knows – jeg freestyler lidt (sådan er det at være mor – for mig i hvert fald).

Jeg varmer lige lidt op med at svare på readathon bog-tagget ligesom alle de andre bloggende deltagere.

1. Hvor skal du læse henne?

Hjemme i min sofa. Eller måske på gulvet – Edith kan godt lide, at jeg sidder på gulvet imens hun leger. Måske også lidt på legepladsen – nogle gange er det bedst, at jeg blander mig uden om når afkommet leger.

2. Har du været med før?
Ja, jeg har deltaget to gange: i foråret 2015, hvor jeg læste Jane Austen, og i efteråret 2015, hvor jeg var højgravid.

3. Læse alene eller sammen med andre?
Alene. Men jeg gad virkelig godt holde det sammen med en anden en gang!

4. Holder du dig vågen alle 24 timer?

HAHAHA – as if!

5. Har du planlagt hvilken bog/hvilke bøger du skal læse?
Jeg er i gang med at læse ‘The Midnight Dance’, så den læser jeg bare videre i. Hvis jeg når at blive færdig tror jeg, at jeg skal læse ‘Ud af Ensomheden’. Men vi får se – jeg vil helst ikke binde mig.

6. Kom med et gæt på, hvor mange sider du får læst?
Åh, det er svært. Jeg vil helst ikke presse mig selv. Men hvis jeg skal gætte, vil jeg sige 250-300 sider.

7. Hvad glæder du dig mest til?
Jeg glæder mig til fællesskabsfølelsen. Til at følge hashtagget på instagram og se, hvordan det går med andre. Det glæder jeg mig faktisk mere til end selve læsningen. There, I said it.

8. Hvilke snacks er *must haves* til readathon?
Bland-selv slik. Og kaffe. Masser af kaffe. Kl. 17 går jeg dog over til mommy-juice.

9. Har du et godt readathon tip, du vil dele med andre?
Lad være med at sætte dig for høje læse-mål bare fordi andre gør det – hav det sjovt og hyg dig med det.

10. Følger du andre deltagere på sociale medier undervejs?
Ja, på Instagram – det er så hyggeligt.

Jeg kommer ikke til at blogge løbende som jeg har gjort de andre gange. Det er der simpelthen ikke plads til. Men I kan følge mit Readathon på Instagram.

Wish me luck! I’m gonna need it …

Hvad med dig, skal du deltage? Og hvor kan jeg følge dit Readathon?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

6 thoughts on “Readathon Tag – mommy edition

  1. God læselyst – jeg glæder mig til at følge med 😀 Og en lille sidebemærkning – det er godt at se at du har hevet fat i det med outfits igen på bloggen 🙂

  2. Tak for de søde ord – jeg er glad for, at der er blevet taget godt imod det 🙂

Comments are closed.