So Last Year Next Year: Galaxy

SoLastYearNextYearGalaxy

Forleden luftede jeg, at der snart ville komme et nyt koncept her på Bookworm’s Closet, og her det: Jeg tror der er mange, der har det på samme måde som jeg: Jeg går mere op i personlig stil end mode. Forstå mig ret, jeg elsker stadig mode: det giver inspiration og skaber nye ting man kan integrere i sin egen stil. Jeg kan blive meget begejstret når der kommer noget nyt i en sæson, hvis det er noget jeg føler vil bidrage til min garderobe gennem længere tid. Og hvor man ikke efter et halvt år tænker “Nå, ja, det var det, der var på mode sidste forår”. For der er ting, der bare falder helt udenfor og som jeg aldrig ville kunne integrere i min stil. Nogle gange tænker jeg, at noget bestemt er på mode fordi nogle har besluttet sig for, at det skal være på mode. Uden at det egentlig er særligt fedt. Og efter et stykke tid forsvinder det igen, og hvis man skulle støde på det igen tænker man “So Last Year”. Så her er konceptet: Jeg vil dømme So Last Year Next Year til modetøj jeg tror blot er en dille, som hurtigt fosvinder igen. Og den første omgang skal gå til Galaxy-dillen som jeg ser overalt. Jeg kunne ikke drømme om at købe sådan en sag. Det passer overhovedet ikke til min stil og jeg spår, at det lige så stille forsvinder igen og at man til næste år tænker “So last year”. Det håber jeg i hvert fald – jeg synes virkelig ikke det er pænt. Men vi må se, om jeg får ret. Hvad synes I om Galaxy-looket?

I mentioned the other day that there would soon be a new concept here at Bookworm’s Closet, and here it is: I think a lot of people feel the same as I do: I care more about personal style than fashion. Don’t get me wrong, I still love fashion: it inspires me and produces new pieces to integrate in my own style. I can get very excited when a season brings something new that I feel will add to my wardrobe for a long time. And that you just know won’t make you think “Oh, well, that was in fashion last spring”. Because there are some pieces that would never be part of my style. Sometimes I think that a craze comes into fashion only because someone decided that it should. Even if it’s not that cool. And after a while, it disappears and if you come across it again, you think “So Last Year”. So here’s the concept: I will declare So Last Year Next Year on fashion that I think is just a craze that’ll disappear quickly. And the first installment goes to the Galaxy Craze that you can see everywhere. I would never buy it. It doesn’t go with my style at all, and I spy that it’ll go away and next year we’ll think “So last year”. At least I hope so – I really don’t like it. But we’ll see if I’m right or wrong. What do you think about the Galaxy Look?

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “So Last Year Next Year: Galaxy

  1. I think you are totally correct about this look….it’s awful to the point of being tacky.
    I haven’t noticed it in England yet, but I’m sure it will be in some of the shops. Yuk!

Comments are closed.