Vi læser ‘1984’ i april – vind bogen her

Reklame ~ sponsoreret af Lindhardt og Ringhof

Har du læst 1984? Til april kan du læse eller genlæse den med min virtuelle bogklub. Vi diskuterer bogen i vores facebookgruppe og alle har lov til at deltage i det omfang de har lyst.

Om 1984 (kopieret fra L&R’s hjemmeside):
Alt hvad du tænker og gør, registreres og rapporteres til Tankepolitiet. Det er år 1984. Winston Smith bor i Oceanien, hvor Partiet og den allestedsnærværende Big Brother overvåger borgerne ned til mindste detalje. Winston arbejder i Ministeriet for Sandhed, hvor han redigerer gamle dokumenter og aviser, så historien altid fremstår i overensstemmelse med Partiets sandhed. Men Winston længes efter frihed, og han opdager hurtigt, at den trang er livsfarlig.

Lindhardt og Ringhof udgav i januar en nyoversættelse af romanen og har sponsoreret et eksemplar af denne smukke udgave til et heldigt medlem i bogklubben. For at være med i konkurrencen om at vinde et eksemplar af bogen, skal du blot smide en kommentar nedenfor – og fortæl gerne om en dystopisk roman du holder af.

Jeg trækker en vinder lørdag den 13. marts.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

11 thoughts on “Vi læser ‘1984’ i april – vind bogen her

  1. Det er sådan en bog jeg virkelig har overvejet at læse i mange år, men det er ligesom aldrig sket. Glæder mig til læsningen i April 😄

  2. Glæder mig til at læse 1984. Jeg ved ik lige om det er min yndlings dystopi 🥴 men kan da ik lade være at tænke på Lord of the Flies.. den har jeg ihvertfald ik brug for at genlæse. It haunts me still 20 år senere..

  3. Som en anbefaling af dystopier kan jeg da lige anbefale ‘MaddAddam’-serien og ‘Alle himlens fugle’, som måske begge er mere postapokslyptiske end dystopiske…

  4. Helt enig – er dog spændt på, hvad jeg synes om den her anden gang! Jeg tror, at det er 23 år siden jeg læste den 😀

  5. En af mine absolut yndlingsbøger – dog ikke min favorit dystopi, hvor jeg må trække alletiders, danske dystopi-/postapokalyptisk-/splatter-roman op af hatten, som jeg læste for første gang som 11-årig for 30 år siden, med lommelygte under dynen; Kadavermarch😏

  6. Uha 🙈 syntes den var så frygtelig uhyggelig dengang i folkeskolen.. men jeg er jo selvfølgelig blevet ældre siden… 😳

Comments are closed.