Vi læser ‘En lykkelig slutning’ af Maren Uthaug i december

Reklame – sponsoreret

Bookworm’s Bookclub har stemt: i december læser vi Maren Uthaugs nye roman En lykkelig slutning. Jeg havde fornøjelsen af at høre Uthaug fortælle om bogen og den absurde researchfase hun Har været igennem for at skrive den.

Her er lidt om bogen (fra Lindhardt og Ringhofs hjemmeside):
Nicolas er bedemand, ligesom sin mor Lone Helle, og sin morfar, Christian 5. Nicolas nedstammer i lige linje fra syv generationer af bedemænd. Nu har han fået et problem. Lig er begyndt at tiltale ham på en ny måde. I et forsøg på at forstå sig selv og sine egne skyggesider begynder han at optrevle familiens historie.

 En lykkelig slutning er en roman om døden i dens mange afskygninger – om nekrofili og medlidenhedsdrab, om overtro og kremering, om spøgelser og OCD, om teosofi og nazisme. Maren Uthaug leverer en tour de force gennem dødens kulturhistorie, med rablende fantasi og en stædig logik, der truer med at sprænge virkeligheden, som vi kender den, i luften.

Vind bogen
Lindhardt og Ringhof har været så søde at sponsorere et eksemplar af ‘En lykkelig slutning’ til er heldigt medlem i bogklubben. Hvis du vil have en chance for at vinde, så smid en kommentar her på bloggen. Jeg trækker en vinder den 26. november.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 112 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

21 thoughts on “Vi læser ‘En lykkelig slutning’ af Maren Uthaug i december

  1. Jeg vil så gerne læse bogen – er skrevet op på biblioteket men er nummer 100 eller deromkring! I går hørte jeg podcasten “Bogselskabet” med Maren Uthaug, og nu tror jeg ikke, at jeg kan vente, til det bliver min tur på biblioteket.

  2. Jeg var inde og høre Maren Uthaug blive interviewet om bogen og skal helt klart læse den på et tidspunkt. Jeg var meget fascineret af hendes anden roman Hvor der er fugle og er sikker på at denne også er ret genial. Jeg vil derfor meget gerne vinde et eksemplar 🙂

  3. Ejnejnej, den vil jeg såååå gerne vinde. & rent faktisk prøve at have en af de bøger I læser, så jeg kan være med i klubben ?♥️

  4. Åhh, den glæder jeg mig så meget til at læse og det ville være fantastisk, at vinde den???

  5. Åhh, den glæder jeg mig så meget til at læse og det ville være fantastisk, at vinde den???

  6. Kanon spændende!! Meget anderledes end det jeg normalt læser, men den er jeg klar på ☀️

  7. Den lyder helt vild den bog – langt fra hvad jeg normalt læser, men den lyder enormt spændende ??

  8. Uh den lyder bare så spændende! Må håbe at jeg bliver den heldige vinder, da jeg er nr 93 på venteliste til at låne bogen på biblioteket ?

Comments are closed.