Vi læser ‘Hazel Wood’ i december

I december læser vi Melissa ALberts ‘Hazel Wood’ som I stemte på som månedens bog i Bookworm’s Bookclub. Og du kan vinde et eksemplar! Se hvordan nederst på siden.

Sådan bliver den beskrevet på Saxo:
Original fantasyroman med et eventyrligt twist á la Tim Burton.
Kulsort uheld har altid forfulgt 17-årige Alice og hendes mor. For at holde sig et skridt foran har de derfor været på farten det meste af Alices liv. En dag dør Alices mormor alene på sit gods, Hazel Wood. Hun var lidt af en enspænder og kultforfatter til en samling dystre eventyr. Samtidig bliver Alices mor bortført af et væsen, som hævder at være fra Hinterland – den grusomme, overnaturlige verden, hvor Alices mormors eventyr foregår. Det eneste spor, Alice har fra sin mor, er en seddel med beskeden: “Hold dig væk fra Hazel Wood”

Jeg glæder mig til at læse den sammen med jer, og har nu den fornøjelse at fortælle jer, at Carlsen Puls har været så flinke at sponsorere en give away, så én af jer kære læsere kan vinde et eksemplar af bogen.

Alt hvad du skal gøre er at smide en kommentar i feltet nedenfor. Dog er det et krav, at du følger bloggen på enten Bloglovin’ eller facebook – konkurrencen er nemlig kun for bloggens læsere.

Jeg skal have din kommentar senest den 14. november – vinderen får direkte besked.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

21 thoughts on “Vi læser ‘Hazel Wood’ i december

 1. Åh, det ville da være en fantastisk bog at vinde! ?.
  Jeg krydser fingre og følger selfølgelig din blog på facebook 😀

 2. Den har vætet på min tbr længe, ville være dejligt at kunne læse med til december

 3. Jeg vil meget gerne vinde et eksemplar. Jeg har læst de andre bøger og følger med både her og på Facebook.

 4. Jeg følger dig på facebook og jeg vil rigtig gerne læse Hazel Wood i december – jeg er sikker på at det mørke vejr virkelig kan sætte den rette stemning 🙂
  Hilsen Tanja

  Email: ne-wi@hotmail.com

 5. Jeg følger dig på facebook, og jeg vil rigtig gerne læse “Hazel Wood” i december – jeg er sikker på, at det mørke vejr virkelig kan sætte den rette stemning imens jeg putter under tæppet og bevæger mig dybt ind i bogens univers 🙂
  Hilsen Tanja

  Email: ne-wi@hotmail.com

 6. Jeg er lige begyndt at følge dig og også bogklubben.
  Hazel Wood er allerede bestilt hjem fra biblioteket så jeg kan være med fra december, men det kunne da være helt fantastisk at eje og vinde den smukke bog ?

 7. Jeg står nr 394 på ventelisten på biblioteket ??☹️ Så vil SÅ gerne vinde, så jeg kan være med ????

 8. Der står 394 før mig på ventelisten på biblioteket ??? Vil SÅ gerne vinde, så jeg kan læse med ????
  Forsøgte at lave et opslag før, men kan ikke se det- Sorry, hvis der er to opslag.

Comments are closed.